Jdi na obsah Jdi na menu

Ján Jackuliak chodil s Jitkou Čvančarovou

4. 4. 2008

Zpěvačka a herečka Jitka Čvančarová (30) má exmilence v pěvecké show X Factor!

Ján Jackuliak (29), zpívající v kapele All X, ji přitahuje i po letech. Taky se na něho dívá po nedělích na Nově a fandí mu, třebaže má už jiného přítele.

"Žili spolu šest let," přiznal Blesku jeden z Honzových kamarádů, který se v minulosti scházel se členy vokální skupiny bojující o popularitu v nejsledovanější televizní soutěži.

Obrazek

"Samozřejmě. Ráda na ten vztah vzpomínám. A lhala bych, kdybych tvrdila, že svému bývalému nedržím palce. I když mám už jiného přítele," potvrdila Blesku svoji minulost Čvančarová, která se jako sestra Markéta Vorlová znovu vrací do seriálu Ordinacev růžové zahradě.

O páru Čvančarová - Jackuliak se mezi jejich známými v Brně mluvilo jako o lásce z románu.

"Byla to idylka, bydleli spolu a všichni měli za to, že se určitě vezmou," řekl Jackuliakův známý, který si nikdy v minulosti nepřipouštěl, že by před třemi lety nekonečná love story skončila rozchodem. Jitka odjela hrát do Prahy a Ján tam podle něho nechtěl kvůli svému angažmá v Městském divadle v Brně.

"S Jitkou jsme spolu žili, víc bych to nechtěl rozmazávat, je to citlivá a osobní záležitost," vzpomíná na společná léta s Čvančarovou. I přesto jeho hlas neskryl zklamání z toho, že mu Čvančarová před lety utekla kvůli své kariéře.

Zdroj: Deník Blesk

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Apalpadvipsy - Blood Tension - Taylor & Francis Online

29. 7. 2018 5:57

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-estomac/