Jdi na obsah Jdi na menu

Lukáš Kantor je hvězda Tmavomodrého světa!

4. 4. 2008

V »nováckém« X Factoru patří brněnský herec Lukáš Kantor (27) k nejvýraznějším členům talentované skupiny All X. Za sebou má ale i filmovou slávu - exceloval nejen ve velkofilmu Tmavomodrý svět, po boku Bruce Willise točil i Hartovu válku!

"Jako německý voják jsem tam měl kratičký dialog. Ale nakonec to vystříhli, ve filmu jsem se nezahlédl," směje se Kantor. Zato Jan Svěrák z něj rolí v sedm let starém Tmavomodrém světě, oslavujícím české letce bojující v barvách anglického krále proti nacistům, udělal opravdovou hvězdu.

Obrazek

"Hraju tam koktavého Tamtama. Byl to pro mě naprosto neuvěřitelný zážitek, setkat se s takovými osobnostmi, jako je Honza Svěrák. Z herců jsem se nejvíc spřátelil s Ondřejem Vetchým. Byl to takový můj ochránce. Potkávali jsme se v přívěsu a vždycky jsme příjemně poklábosili," vzpomíná si Lukáš. S Vetchým utužil přátelství i během cesty do Jihoafrické republiky, kam jako jediní herci jeli natáčet Kantorův pád s letadlem. "Vídali jsme se i po filmu, ale asi tři roky už jsme se nepotkali. Teď sice pobývám v Praze, ale nemám na Ondřeje ani číslo a stejně vím, že má moc práce, tak ho nechci zdržovat," dodává skromný mladík, jenž se objevil i v pohádce Sedmero krkavců, televizním filmu Tuláci a jednom dílu Četnických humoresek.

Zdroj: Aha!

 

Náhledy fotografií ze složky Z Divadla

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář